Om klubben

Vi är en ideell förening som bildades 1961 med idag ett 20- tal medlemmar i varierande åldrar. Vi arbetar numera nästan uteslutande med digital teknik och har i vår klubblokal utrustning både för att visa, redigera och skriva ut dess bilder. Vi har dock inte helt övergivit den analoga tekniken så för den som vill stå i mörkrummet och vaska och förstora finns fortfarande den möjligheten.

En annan möjlighet är att scanna gamla foto och negativ för att överföra dem i digital form.

Klubblokalen

Medlems förmånen

I vår klubblokal där vi träffas regelbundet på måndagskvällar under höst, vinter och vår från kl. 18.00 – 20.30 för olika aktiviteter. Som att utveckla vårt fotograferande genom att lära av varandra.

Övriga kvällar finns möjligheter till individuellt bildskapande i mörkrummet ( analogt eller digitalt ) eller att utnyttja vår studio utrustad med olika fonder och studiobelysning.

Fotoklubben bedriver en viss studieverksamhet där du kan lära dig ta bättre bilder, som att fotografera porträtt, redigera bilder i datorn o.s.v Kurserna hålls inte regelbundet, men när det finns tillräckligt många intresserade drar vi igång.

Tillgång till en fullutrustad fotostudio med 3 enfärgade bakgrunder, analogt mörkrum och digitaltlab med dator, bildbehandlingsprogram, scanner och skrivare. För de som vill pröva den digitala vägen till lycka.     

Samt möjlighet att träffa nya kamrater för att gemensamt odla ett gemensamt intresse.

Är det första gången du vill använda studion eller det digitala labbet.

Så hör av dig på mail:  info@bromöllafk.se

Bli medlem du också och träffa andra fotoentusiaster för att utbyta idéer och kunskaper.

Att vara medlem i Bromölla Fotoklubb är årsavgift 100 kr för familj 150 kr. Du kan betala in avgiften till Bromölla Fotoklubb på bankgirokontot BG304-8204

OBS! skriv namn, adress, telefonnummer och e-postadress på talongen eller som ett meddelande.